Varkenshouderij

Achtergrond 4 reacties

Tarwezetmelen en boerenbrood duurder

Bonda verhoogt zijn prijzen voor diverse tarwezetmelen en boerenbrood voor varkenshouders. De Zuid-noteringen van Bondatar en Tarwemix Corami stijgen met 20 cent naar € 2,75 per procent droge stof. Dat is € 1,20 hoger dan een jaar geleden. Bondamix noteert 17 cent hoger op € 2,66. De notering van Optimaalmix stijgt met 18 cent naar € 2,87. De Bonda-prijs voor boerenbrood gat 15 cent omhoog naar € 2,90 per ton. Bij Hedimix stijgt de prijs van het tarwezetmeel Amidyn met 10 cent naar € 2,80 per procent droge stof. Biergist noteert ook 10 cent hoger op € 3,80 per procent droge stof. De prijzen van de overige bijproducten voor varkens blijven gelijk.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boerke

  deze leveranciers zijn ook echte boeven. de prijs van tarwe is vrij stabiel maar omdat we het nog zo goed afnemen kan de prijs nog wel wat omhoog. minder of niets meer afnemen dan vrzuipen ze binnen de korste keren in zinne rommel.wij vervangen al 10 % minder als 14 dagen geleden, als we dat allemaal doen zongen ze wel een toontje lager

 • no-profile-image

  Minder bijproduct

  Goed idee, iedereen meedoen dan pas bereiken we wat.

 • no-profile-image

  Van de regen

  Ja jongens, dat schiet op. Minder vervangen betekent meer afnemen van de mengvoerleverancier. Kom je van de ene bij de andere graaier terecht.

 • no-profile-image

  varkensboer

  volgens mij is bonda al van een mengvoer fabriek

Of registreer je om te kunnen reageren.