Varkenshouderij

Achtergrond

Michiel Westerhof

Michiel Westerhof nieuwe directeur Topigs Nederland. Hij combineert die functie met zijn huidige werk als manager van de afdeling Support en Development.

Michiel Westerhof wordt per 1 januari 2012 benoemd tot directeur Topigs Nederland. Hij volgt hiermee Hans Olijslagers op die eerder dit jaar benoemd is tot technisch directeur van Pigture Group, de moedermaatschappij van Topigs.

Michiel Westerhof (53) combineert de functie van directeur Topigs Nederland met zijn huidige werkzaamheden als manager van de afdeling Support en Development van Topigs. Hij wordt tevens manager coöperatiezaken van coöperatie Pigture Group.

Michiel Westerhof werkt sinds 2007 bij het bedrijf en heeft veel ervaring in de varkensfokkerij en de Nederlandse varkenshouderij. Michiel Westerhof is sinds 1985 werkzaam in de varkenssector en heeft verschillende functies vervuld. Michiel Westerhof wordt bij zijn werkzaamheden als directeur ondersteund door manager Jos Kneepkens.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.