Varkenshouderij

Achtergrond 3 reacties

Biggenafzet loopt beter; prijzen stijgen

De biggenafzet loopt beter dan in weken het geval is geweest.

Dat weerspiegelt zich in de noteringen. Die stijgen deze week met 1 tot anderhalve euro. DPP komt uit op 25 euro, een stijging van anderhalve euro.

In het binnenland is onder invloed van de aantrekkende varkensprijs sprake van een aantrekkende vraag. Ook de export loopt beter. Gewone koppels biggen doen rond de 33 34 euro per dier. Voor goede Pietrain-kruislingen worden nog hogere prijzen geboden voor export richting Duitsland.

Ook op de langere termijn zien de zaken er niet zo slecht uit. Op de termijnmarkt zijn de noteringen de laatste dagen omhoog gegaan. De settlementprijzen voor februari- en maartcontracten zijn gestegen tot boven de 50 euro.

Prognose: stijgend

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Maria

  Als dan de toeslagen ook nog stijgen..

 • no-profile-image

  ESPERANZAMiles32

  That is perfect that we can get the personal loans moreover, that opens completely new possibilities.

 • no-profile-image

  loans

  When you're in the corner and have got no cash to move out from that, you would need to receive the home loans. Just because it will help you unquestionably. I take collateral loan every single year and feel great because of it.

Of registreer je om te kunnen reageren.