Varkenshouderij

Achtergrond 178 x bekeken 5 reacties

Van Rooi trekt varkensprijs weer gelijk

Het varkensvleesbedrijf Van Rooi Meat loopt deze week weer in de pas met zijn varkensprijs. Vorige week verlaagde het zijn varkensprijs met 5 cent per kilo, terwijl de overige Nederlandse varkensslachterijen 7 cent per kilo van hun prijzen afhaalden. Deze week houden de laatstgenoemnden hun noteringen onveranderd, terwijl de basisprijs bij Van Rooi Meat daalt met 2 cent naar € 1,24 per kilo geslacht-gewicht.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boertje

  hoe zo vrije markt en mark afspraken ????? wat doet de nma hier aan !!!!!!!!!

 • no-profile-image

  boer

  Is er te achterhalen wie contracten op de termijnmarkt koopt? Ik zou me kunnen voorstellen dat een supermarkt veel geld kan verdienen door de termijnmarkt een stuk lager te zetten......

 • no-profile-image

  boer

  Nu ik er eens goed over nadenk: het moet voor de Nederlandse slacterijen toch een eitje (slechte woordkeuze) zijn om die 300.000 varkens die we in Nederland per week maximaal slachten tegen een dikke prijs af te zetten in de landen om ons heen. En vooral geen duits vlees importeren he supermarkten. Stelletje aasgieren.

 • no-profile-image

  boertje

  Waar blijven die NVV ers nu Actie

 • no-profile-image

  Sandra

  What I would like to know is where are supermarkets going to get their food from when they send all the farmers all over the world broke due to profitering.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.