Varkenshouderij

Achtergrond 258 x bekeken 5 reacties

Vion verlaagt varkensnotering met vijf cent

Vion laat de varkensprijs maandag met vijf cent dalen.

Dit heeft het bedrijf bekend gemaakt. De verlaging komt tot stand nadat ook Vion in Duitsland bekend maakte de prijs maandag met vijf cent te laten zakken. De andere noteringen in Duitsland blijven gelijk. Dat gebeurt vooral onder invloed van de in Duitsland sterke varkenshouderij-organisaties. Slachterijen spreken van een dramatische vleesafzet waarin forse verliezen worden gemaakt.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boer

  misschien wordt het eens tijd de ZLTO een groot deel van ONS geld aan ONS teruggeeft in plaats van het te stoppen in een bureaucratische bende die telkens meer failliete troep koopt. Die bodemloze put die zij creeren wordt door ons gevuld!!!!! Dus mijn voorstel: saneren die bende. Alle kansloze troep verkopen en ONS geld terug

 • no-profile-image

  Hendrik

  Jongens waarom leveren jullie dan nog aan hun?
  Ik neem aan dat je toch zelf beslist waar je aan levert, of niet soms?????

 • no-profile-image

  Brabants trots

  Kadavermentaliteit van ZLTO en VION.

 • no-profile-image

  G.J. van Weelden

  dit is pure intimidatie naar vleuten

 • no-profile-image

  knorknor

  vion moet zich schamen. Vorige week is vion de gangmaker geweest in de prijsverlaging. Volgens mij snappen ze het niet. Als zij de prijs verlagen, dan gaan inkopers minder betalen en schiet vion per saldo niets op met de verlaging. En wat heeft het voor zin om dit vandaag al te melden, dat ze maandag de prijs laten zakken. Ik hoop dat de beurs vanavond zich niet van de wijs laten brengen, want het kan niet anders zijn dan dat dit de bedoeling is van vion. Het wordt hoog tijd dat de eigenaren van vion, dit is toch zlto, hier een keer ingrijpt. Vion moet het belang van de zlto leden dienen en dat is dus niet altijd de gangmaker zijn in prijsverlagingen en achterop lopen met prijsverhogingen. De boer betaalt weer de rekening.
  DUS VION, GA JE DIT WEEKEND MAAR EENS FLINK SCHAMEN!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.