Varkenshouderij

Achtergrond

Handboek Varkenshouderij

Annechien ten Have en Wyno Zwanenburg hebben op 1 juli het vernieuwde Handboek Varkenshouderij uitgereikt gekregen van Steven Lak, voorzitter van het Productschap Vee en Vlees (PVV).

De vorige versie van het Handboek Varkenshouderij kwam uit in 2004 en bevatte deels verouderde informatie. Wageningen UR Livestock Research heeft het Handboek Varkenshouderij daarom herschreven. Het PVV heeft het vernieuwde Handboek gefinancierd.

In het Handboek Varkenshouderij is informatie verkrijgbaar over onder meer de economische en fiscale aspecten, huisvesting (inclusief procedures bij nieuw- en verbouw), milieuvoorschriften, voedingsnormen en grondstoffen, diergezondheid, fokkerij, arbeid en productkwaliteit. Via een handige indexlijst wordt de gebruiker snel naar de juiste informatie geleid.

Handboek Varkenshouderij. 336 pagina‟s, 17 x 24 cm, uitgevoerd in full color met een soft-cover. Auteur: Wageningen UR Livestock Research, winkelprijs € 49,50 (incl. 6% BTW, ISBN 978-90-78269-05-2). Verkrijgbaar via de boekhandel of direct te bestellen bij Roodbont of Agrimedia: www.roodbont.nl of e-mail info@roodbont.nl, www.agrimedia.info

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.