Varkenshouderij

Achtergrond 5 reacties

Stijging Duitse varkensprijs stokt

Vleesvarkens brachten gisteren met € 1,60 per kilo geslacht-gewicht hetzelfde op als vorige week woensdag op de Duitse varkensveiling Teleporc. Daarmee komt er een einde aan de forse prijsstijging van de Duitse varkensprijzen in de afgelopen weken. Slachterijen en supermarkten tonen steeds meer weerstand tegen de in hun ogen te hoge varkensprijzen. Op de Teleporc-veiling komen niet zoveel varkens. Deze veiling geeft dus hooguit een aanwijzing wat Duitse slachterijen komende vrijdag met hun prijzen gaan doen. De Teleporc-varkensprijs ligt deze week 10 cent per kilo hoger dan een jaar geleden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  Dan wordt het tijd dat de Mannschaft op het WK in de finale komt. Dan wordt er veel vlees weggezet op de BBQ.
  oke, het is moeilijk maar prijstechnisch een noodzaak

 • no-profile-image

  Jan

  Juist Gert, Duitsland wereldkampioen en wij een goede prijs je kunt nu eenmaal niet alles hebben !!

 • no-profile-image

  brabantsduitserke

  jan jij wilt nu toch niet zeggen dat de duitsers kampioen worden kom jij dan hier blussen

 • no-profile-image

  Jan

  Geert, als de duitsers wereldkampioen moeten worden voor een goede varkensprijs, dat moet dan maar. Je moet nu eenmaal prioriteiten stellen>

 • no-profile-image

  vrouwtje in het veld

  Nog even en er ligt geen vlees meer in de supermarkt. Dan zijn alle vleesvarkesnhouders failliet vanwege het onder kostprijs produceren van varkens. eindelijk is die prijs een klein beetje boven de kostprijs en dan dit!!! Onbegrijpelijk dat we dat allemaal pikken. We moeten volgende week niet 1 varken leveren. Wie doet er mee?
  Vrouwtje in het veld.

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.