Varkenshouderij

Achtergrond 420 x bekeken 7 reacties

'Imagoverbetering  moet van ondernemers zelf komen'

Alleen door de kracht van de ondernemers zelf positief aan te wenden kan de varkenssector zijn imago verbeteren.

Dat was de strekking van het betoog van Matthee Kamp commercieel directeur van communicatieadviesbureau Imagro. Hij sprak op de ledenvergadering van de NVV.

"Varkenshouders moeten uit de stal komen, zich kwetsbaar op durven stellen en de dialoog aan durven gaan met hun omgeving", aldus Kamp. "Onbekend maakt onbemind". Uit onderzoek blijkt dat het imago van de varkenssector niet best is, dat van individuele varkenshouders is een stuk beter, zo meldde Kamp.

Kamp schetste verschillende mogelijkheden. "Wordt bijvoorbeeld lid van de plaatselijke ondernemersclub. Sponsor de jaarlijkse kermis of bijvoorbeeld een voetbalteam."

Kamp pleitte er verder voor om het zichtstalinitiatief verder uit te bouwen met veel meer programmatische activiteiten.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  pieter

  ook wij zoeken nog varkensboer die 10.000 euro wil sponsoren voor MVV

 • no-profile-image

  open mind

  Mensen,
  De reacties komen mij niet echt serieus over, toch is er nog het een en ander te doen. Als varkenshouder merk ik regelmatig dat we ons verhaal niet duidelijk genoeg over brengen; dat moet beter. Als we hierbij hulp krijgen, prima, we hebben het nodig.

 • no-profile-image

  Leen

  Wat er niet in dit artikel staat: Dhr. Kamp is in te huren à de somma van enkele honderden Euro's per uur. Voor de rest is imago imago. Analyseer maar eens waardoor je imago beschadigd is geraakt. Veelal door instanties en uitlatingen die géén reëel beeld van de sector neerzetten. Dat verklaart het verschil tussen individu en sector. Individuen scoren stuk voor stuk goed maar als sector niet? Dat is de kracht van de ...... mediavergiftiging.

 • no-profile-image

  john

  he, wij zijn eenvoedbalklup en zoeken nog varkensboeren die onze kantine willensponsoren. Kosten 20.000,00 euro inclusief mooie bar. Gaarne melden op deze site. We zitten in midden limburg. Wie meldt zich?

 • no-profile-image

  Ronald

  Ik zoek nog en huis sponsor. In ruil voor jaarlijkse steun ontvangt u naamsbekendheid binnen onze provincie. Dit zal gedaan worden mits, optochten, posters, jaarmarkten door de provincie heen.

  Wij zitten in Provincie Drenthe, andere provincien mogelijk.

 • no-profile-image

  a hamstra

  en daarom hebben de boeren . L.T.O /Z.L.T.O opgericht,
  om voor hun belangen op te komen.
  maar in plaats de boeren belangen te behartigen. hebben ze, multinationals
  op gericht. over de rug van de boeren.
  nu ze groot zijn geworden , willen ze . nog meer macht, daarvoor,
  is het nodig, dat alle familie bedrijven,en
  hobby bedrijven, enz worden geruimd.

 • no-profile-image

  freek

  ja ik zoek ook een sponser net als de varkens houder zelf geld gebrek beperkt mijn investering in imago verbeterende acties zoals het sponseren van een kroegen tocht of een hele grote tv een nieuwe auto

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.