Varkenshouderij

Achtergrond 438 x bekeken

Vion breidt activiteiten uit in Amerika

Vion en het Amerikaanse Land O' Lakes hebben overeenstemming bereikt over de acquisitie van Innovative Proteins in Maquoketa, onderdeel van Land O' Lakes.

Innovative Proteins is een hoogwaardige producent van plasmapoeders voor toepassingen in feed. De acquisitie past in de strategie van Vion Ingredients van geografische uitbreiding in selectieve marktsegmenten waarin toegevoegde waarde kan worden gerealiseerd.

Vion Ingredients is met haar bedrijf Sonac actief in de productie van plasmapoeders. Met deze acquisitie krijgt Sonac toegang tot de Amerikaanse markt. Sonac sluit hiermee aan op de behoefte van haar mondiale klanten aan partnerships.

Land O'Lakes, Inc. is een Amerikaanse food- en landbouwcoöperatie met agrarische aandeelhouders. Land O'Lakes realiseert een jaaromzet van 10 miljard dollar en telt ongeveer 9.000 werknemers. Het bedrijf levert allerlei voedingsingrediënten voor mens en dier aan een internationale klantenkring. Innovative Proteins, een dochteronderneming van Land O'Lakes, telt 30 medewerkers.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.