Varkenshouderij

Achtergrond

ISN-directeur Breuer opgestapt

Directeur Detlef Breuer van de Duitse varkenshouderijorganisatie ISN heeft begin deze week de ISN verlaten.

De reden is verschil van inzicht over het te voeren beleid. Een woordvoerder van de ISN wil niet verder op de zaak in gaan. De ISN is op zoek naar een vervanger voor Breuer. Breuer heeft verscheidene jaren aan het roer gezeten bij de ISN, samen met de oud voorzitter Franz Meijer zu Holte. Vorig jaar trad Heinrich Dierkes aan als nieuwe voorzitter bij de ISN.

Wyno Zwanenburg, voorzitter van de NVV betreurt het vertrek van Breuer. "Wij hebben vanuit de NVV altijd goed kunnen samenwerken met Breuer. Het lijkt er wat op dat de ISN een wat gematigder koers wil varen richting de slachterijen dan de afgelopen jaren."

Of registreer je om te kunnen reageren.