Varkenshouderij

Achtergrond 1 reactie

Duitse varkensprijs onveranderd

De 640 aangeboden vleesvarkens brachten vandaag met € 1,36 per kilo hetzelfde op als twee weken geleden op de Duitse veiling Teleporc. Vorige week was er geen veiling. De gelijkblijvende prijs is een aanwijzing dat er aan de Duitse varkensprijzen komende vrijdag weinig gaan veranderen. Het gaat weliswaar maar om een aanbod van 640 dieren, maar de verkoopprijzen van varkensvlees veranderen ook maar weinig. Bovendien is het aanbod van vleesvarkens deze week groot genoeg voor vier slachtdagen. Zodoende schuiven er misschien dieren door naar volgende week. Er is dus weinig reden voor de Duitse slachterijen om hun varkensprijzen aanstaande vrijdag te verhogen. De Duitse Teleporc-prijs ligt deze week 10 cent per kilo lager dan een jaar geleden.

Eén reactie

  • no-profile-image

    leuk is anders

    Wat een verhaal heb toch van een slacht huis de info dat hier in het binnenland de handel veel beter loop en ook de prijs dus wat gebeurt er JUIST zakken vullen

Of registreer je om te kunnen reageren.