Varkenshouderij

Achtergrond

PVV bewerkt Duitse mesters en handelaren

Het Productschap richt voor de eerste keer met een electronische nieuwsbrief rechtstreeks tot Duitse mesters en handelaren. Doel is de afzet van biggen te vergroten.

Het zogenoemde BigNews wordt vier keer per jaar uitgegeven. Het vier pagina’s tellende leaflet wordt bijgevoegd bij het ledenblad van de Duitse bond van handelaren. Het biedt informatie over de Nederlandse biggenproductie-keten en is in 2009 voor het eerst uitgegeven in gedrukte vorm. Dit leaflet is nu ook in digitale vorm beschikbaar en is vandaag voor het eerst verspreid.

De kosten van het maken, drukken en verspreiden liggen rond de 25 mille per jaar. Het PVV overweegt een bestand met e-mailadressen van Duitse mesters en handelaren te kopen om zo tegen lage kosten het bereik aanzienlijk te vergroten.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.