Varkenshouderij

Achtergrond 232 x bekeken 1 reactie

Varkensprijs Vereinigung gelijk

Duitse varkensslachterijen en de Duitse vereniging van varkenshouders Vereinigung von Erzeugergemeinschaften für Vieh und Fleisch houden hun varkensprijzen vandaag gelijk op € 1,42 per kilo geslacht-gewicht franco slachterij. Vraag en aanbod van vleesvarkens zijn goed in evenwicht met elkaar in Duitsland. Varkensvlees levert zeker niet meer geld op. Ondanks een iets kleiner aanbod is een prijsverhoging van vleesvarkens dus niet aan de orde. De Duitse varkensprijzen liggen deze week 7 cent per kilo hoger dan een jaar geleden.

Eén reactie

  • no-profile-image

    boerke

    als de handel slecht loopt zijn de slachterije er als de kippen bij om de prijs te verlagen. nu gaat elk varken goed weg, maar verhogen , ho maar! slachterije, lees het artikel elders op deze site maar eens wat er met de franse varkenshouderij te gebeuren staat! als het daar slecht gaat , gaat het hier niet goed

Of registreer je om te kunnen reageren.