Varkenshouderij

Achtergrond 191 x bekeken 3 reacties

Duitse varkensprijs stijgt niet

De 700 aangeboden vleesvarkens brachten vandaag op de Duitse varkensveiling Teleporc € 1,40 per kilo geslacht-gewicht op. Dat is dezelfde prijs als vorige week woensdag. Duitse slachterijen zullen hun prijzen komende vrijdag misschien iets verhogen als gevolg van de nieuwe classificatie (Auto-FOM in plaats van FOM). Daardoor leveren vleesvarkens in Duitsland minstens 2 cent per kilo minder op. De opbrengst van varkensvlees stijgt volgende week, zoals het er nu naar uitziet, niet. Op basis van de opbrengst van varkesnvlees hoeven de Duitse varkensprijzen dus niet te stijgen. De Teleporc-prijs ligt deze week 5 cent per kilo hoger dan een jaar geleden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  C

  Hoe kan het bestaan dat vanrooi min !!
  10 cent doet?

 • no-profile-image

  van rooy

  c.b klopt idd niet prijs is het zelfde als vorige week ...
  boederij zit je voor de gek te houden vinden ze leuk denk , tja

 • no-profile-image

  Derk Klein Kranenberg

  Sorry, een typefoutje. De prijs van Van Rooi Meat blijft deze week onveranderd. Derk Klein Kranenberg

Of registreer je om te kunnen reageren.