Varkenshouderij

Achtergrond 2 reacties

Van Rooi verhoogt varkensprijs iets

Het varkensvleesbedrijf Van Rooi Meat in Helmond verhoogt zijn varkensprijs deze week met 1 cent naar € 1,19 per kilo geslacht-gewicht. Die prijs ging vorige week met 2 cent per kilo omhoog. Van Rooi Meat liep daarmee voorop met de prijsverhoging ten opzichte van de concurrenten Vion en Hilckmann. Die laatstgenoemden hielden hun varkensprijzen vorige week nog onveranderd, maar verhogen die deze week met 3 cent per kilo. Daardoor lopen alle Nederlandse varkensslachterijen op prijsgebied weer in de pas met elkaar.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Varkens

    Wat zijn het toch ook allemaal een stelletje nalopers die slachterijen.. Niemand durf een keer brutaal het voortouw te nemen!

  • no-profile-image

    boertje

    en ja hoor DE NMA hoor je niet zie je niet doe eens je werk (als dit geen prijs afspraken meer is ) altijd 10c min duitsland het zuster bedrijf oja af en toe 1 a2 3 c verschil ander valt het te veel op ) SCHANDE )

Of registreer je om te kunnen reageren.