Varkenshouderij

Achtergrond 3 reacties

Duitse varkensprijs gelijk

De 465 aangeboden vleesvarkens brachten vandaag met € 1,33 per kilo hetzelfde op als drie weken geleden op de Duitse varkensveiling Teleporc. Het aanbod van vleesvarkens is niet ruim in Europa. Vleesvarkenshouders die niet direct nieuwe biggen op kunnen leggen, houden hun dieren met het koude weer nog langer vast. De verkoop van varkensvlees loopt nog niet de spuigaten uit, ondanks het koude weer. Cosumenten eten in de eerste week van het nieuwe jaar meestal wat minder vlees, omdat zij nog vol met allerlei lekkernijen zitten van de feestdagen aan het eind van vorig jaar. De Teleporc-varkensprijs ligt deze week 10 cent per kilo lager dan een jaar geleden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  alex

  Internetbeurs was 1.33 dit is onveranderd.
  Dus niet -1.
  Morgen gaan de Duitsers waarschijnlijk verhogen. Ik denk + 3 ct.

 • no-profile-image

  alex

  Bei der Auktion der Internet Schweinebörse am Mittwoch, dem 06. Januar 2010, wurden von insgesamt 465 angebotenen Schweinen, 465 Schweine in 3 Partien zu einem Durchschnittspreis von 1,33 EUR/kg SG in einer Spanne von 1,32 EUR bis 1,33 EUR verkauft.

 • no-profile-image

  Derk Klein Kranenberg

  Jullie hebben gelijk. De ISN heeft mij een verkeerde prijs doorgegeven. Sorry daarvoor. De tekst is aangepast. Groeten, Derk

Of registreer je om te kunnen reageren.