Varkenshouderij

Achtergrond 325 x bekeken

Open dag of barbecue

We hebben geen Varkens in Zicht-stal, maar zetten de deuren morgen wel open voor het Weekend van het varken. Dat zouden meer varkenshouders moeten doen, of een grote barbecue organiseren.

Vorige week werd ik gevraagd om meet te doen aan het Weekend van het Varken. We hebben geen Varkens in Zicht-stal, maar krijgen op afspraak wel veel burgers in de Varkens-Showroom op bezoek. Morgen kan ieder die dit wil inlopen van 12 tot 17 uur.

Iedereen van harte welkom

Op de school van de kinderen hebben we folders en kleurplaten uitgereikt, die ter beschikking gesteld worden door de organisatie van www.stapindestal.nl. Nou komen al deze schoolklassen al met enige regelmaat bij ons, dus het zal me benieuwen of ze dit nogmaals doen. In enkele plaatselijke kranten is aandacht geschonken aan het gebeuren. Waar varkenshouders en hun familie, buren of kennissen morgen nog zin hebben om te komen kijken met of zonder kinderen, zijn ze van harte welkom. De koffie en thee staat in ieder geval klaar, alsook limonade en een klein hapje voor de jeugd.
Eigenlijk zouden we met meer varkenshouders deze PR gezamenlijk op moeten pakken. Antwoorden op vragen kunnen toch het beste door hen gegeven worden. Een gezellige BBQ of iets dergelijks in het dorp zou het ook zeker goed doen.

Herman Houweling grootste promotor

Op de website van Stap in de Stal miste ik ons bezoekadres voor zaterdag, reden om diep in de nacht (de mail kwam om 02:10 uur vrijdagochtend bij de redactie binnen) nog even snel deze weblog te schrijven.
Op de website viel mijn oog gelijk op het logo van www.bigchallenge2009.nl, en daarmee op onze grootste sectorpromotor Herman Houweling. Als dank bied ik Big Challenge graag onze onkostenvergoeding van 500 euro van Stap in de Stal aan en ons bedrijf zal dit verdubbelen. Het is ongelooflijk hoe je met kanker zo sterk als Herman in het leven kunt staan en dan daarnaast nog 'even' de PR Varkenshouderij op je neemt. Onze familie heeft dit jaar afscheid moeten nemen van een dierbare. Zij leed meer dan 20 jaar aan een afschuwelijke darmziekte, maar bleef tot haar laatste dag positief en straalde altijd warmte uit naar anderen. Dan kun je alleen maar diep respect hebben. En och die varkensmarkt, dat komt ook wel weer goed…

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.