Varkenshouderij

Achtergrond 3 reacties

Duitse varkensprijzen min 3 tot 5 cent

De Duitse varkensslachterijen verlagen hun prijzen vandaag met 3 tot 5 cent per kilo. Zij komen weer allemaal uit op € 1,42 per kilo. Vion Duitsland verlaagde zijn varkensprijs vorige week vrijdag met 5 cent naar € 1,45 per kilo. Bij Tönnies en Westfleisch daalden de prijzen met 3 cent naar € 1,47 per kilo. Deze week noteren alle Duitse slachterijen weer gelijk. De prijsverlaging is een gevolg van slechte afzetmogelijkheden van varkensvlees. Vooral hammen en middels, die tweederde van het varkenskarkas uitmaken, gaan moeilijker van de hand. Bovendien neemt het varkensaanbod toe. De Duitse varkensprijzen liggen deze week 28 cent per kilo lager dan een jaar geleden.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  vion-mol

  VARKENSBOEREN WORDT NAUW WAKKER!!!!!! IK HEB JULLIE GEWAARSCHUWD.. zoals het er nu naar uit ziet willen ze naar de 1.18 neem een voorbeeld aan jullie collega's in de melkvee sector die zijn wel wakker geworden door die aktie komt er een discussie los, met als gevolg dat er teminste IETS gedaan wordt en in mijn ogen kan dat dus alleen maar iets beters zijn... DIT KAN OOK BIJ JULLIE, waar zijn die vakbonden van jullie muisstil is het.... ten slot mijn gedachten gaan uit naar alle boeren die proberen een gezin te onderhouden, voor die groep zal het zeer zwaar worden. m.v.g de vion-mol..

 • no-profile-image

  mester

  Wie wil mijn toko kopen?Ongeveer 1500 mestplaatsen. Hoe eerder ik van die rotvarkens af ben hoe liever het me is. Mezelf van kant maken is ook een optie, ben ik gelijk van alle rotzooi af.

 • no-profile-image

  tukker

  War wil je er voor hebben mester,
  tubbergen, van kant maken is ook niets

Of registreer je om te kunnen reageren.