Varkenshouderij

Achtergrond 244 x bekeken 3 reacties

Duitse varkensprijs 5 cent hoger

Het Duitse vleesbedrijf Tönnies verhoogt zijn varkensprijs vandaag met 5 cent naar € 1,51 per kilo geslacht-gewicht. De Duitse Vereinigungspreis maakt dezelfde beweging. Het Duitse aanbod van vleesvarkens is niet ruim voor een volle slachtweek. Duitsland vierde gisteren Sacramentsdag ofwel Frohleichname. Daardoor waren de meeste Duitse slachterijenm gisteren gesloten. Het aanbod vanvleesvarkens in Duitsland was deze week ruim voor vier slachtdagen.
Varkensvlees levert niet meer geld op dan vorige week. Integendeel: het varkensvlees gaat moeizaam prijshoudend van de hand. Zo brengen varkensnekken 5 cent per kilo minder op. De prijs van de overige onderdelen blijft onveranderd. De Vereinigungspreis ligt deze week 19 cent per kilo onder het niveau van vorig jaar.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  lege zak

  hebben ze toch mooi twee weken hun zakken kunnen vullen

 • no-profile-image

  kris veraverbeke

  in vlaanderen vult westvlees nog altijd zijn zakken , vlaamse varkenshouders verkoop massaal op prijs danis ipv westvlees

 • no-profile-image

  frank

  Het wordt hoog tijd dat de warenhuisketens eens flink aangapakt worden desnoods worden hun produkten gratis op straat gezet zodoende de burgers er ook kunnen mee van profiteren, de warenhuisketens mogen ook eens negatieve marge hebben, ze zullen het aan de lijve mogen ondervinden als ze niet opletten!!

  actie graag!!

Of registreer je om te kunnen reageren.