Varkenshouderij

Achtergrond 167 x bekeken 1 reactie

Vion-ribben 10 cent duurder

Het varkensvleesbedrijf Vion ontvangt deze week voor varkensribben en -nekken 10 cent per kilo meer dan vorige week. Voor varkensmiddels ontvangt Vion 2 cent per kilo meer. De overige onderdelen brengen hetzelfde op. Het hele varkenskarkas levert door de prijsstijging van ribben, nekken en middels 1,5 cent per kilo meer op. Dat meldt Vion op zijn website. Wat Vion voor deze week met zijn varkensprijs doet, is vanmiddag bekend. Waarschijnlijk zal Vion in Nederland zijn Duitse varkensprijs volgen. Die steeg afgelopen vrijdag met 2 cent per kilo.

Eén reactie

  • no-profile-image

    voske

    Als VION vandaag niet plus 4 of 5 doet moeten ze toch eens gaan kijken of ze wel de juiste mensen aan de verkoopkant hebben zitten. Als ik zie wat er vanuit Hongarije voor de varkens betaald word is deze verhoging op zijn plaats

Of registreer je om te kunnen reageren.