Varkenshouderij

Achtergrond 164 x bekeken 1 reactie

Vion past organisatie aan na overname Grampian

Het vleesbedrijf Vion past zijn organisatie aan na de overname van het Engelse vleesbedrijf Grampian Food Group in augustus vorig jaar.

In plaats van de sinds 1 juli 2006 gehanteerde divisie-indeling komt er een businessmodel met een regionale aansturing van zijn twee kernactiviteiten Food en Ingredients. Deze kernactiviteiten zijn in het nieuwe organisatiemodel verankerd op het niveau van de Raad van Bestuur, zodat synergie tussen beide activiteiten is gewaarborgd.

De regionale aansturing van de twee kernactiviteiten maakt het mogelijk om zo dicht mogelijk op de markten van klanten en leveranciers te opereren. Vion stelt daarbij klantpartnerschap centraal in zijn strategie. Productleiderschap en duurzaamheid zijn de pijlers onder de strategie van Vion.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Paul Jansen

    Het bedrijf Grampian is al jarenlang aan het saneren om te overleven. VION moet bij de leveranciers de poet weghalen om dit te betalen. Lees dit artikel: VION UK saneert met fluwelen handschoen. Van Jan Verbeek uit het Financieele Dagblad 10 mrt 2009.

Of registreer je om te kunnen reageren.