Varkenshouderij

Achtergrond 358 x bekeken 4 reacties

Innovatieprijs voor laarzenreiniger

Het Innovatiefonds Farmers for Farmers heeft dit keer drie innovaties beloond. Daaronder is een laarzenreiniger van Erik en Paula Stegink in Bathmen. Die reiniger werkt via de ringleiding van de hogedrukreiniger.

Erik Stegink in Bathmen (Ov.) ontwikkelde een laarzenreiniger op de bestaande ringleiding van de hogedrukreiniger. Hij heeft voor dit systeem gekozen, omdat hij laarzenreinigers een kweekvijver voor bacteriën vindt. Hij ontving hier een innovatie-aanmoedingsprijs van € 1.000 voor.

Het Innovatiefonds Farmers for Farmers (IFFF) stimuleert boeren om hun ideeën uit te voeren en hun kennis te delen. Op deze manier vergroot het IFFF de gezamenlijke innovatiekracht van de agrarische sector. Tegelijkertijd wordt er gebouwd aan een sterke en gezonde sector.

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  piet

  Is dit alles? Zo ken ik er ook nog wel een paar. Het is zeker sinterklaastijd?

 • no-profile-image

  tja

  idd sinterklaas tijd , dat doe ik zo al 24 jaar ,wist niet dat je daar 1000 euro voor kon krijgen
  ik heb ook alty pech

 • no-profile-image

  Sinterklaas

  Een regelrechte aanfluiting.

 • no-profile-image

  kees

  Heeft die Jan Baan niks beters te doen? Of is dit artikel een 1 april grap.

Of registreer je om te kunnen reageren.