Varkenshouderij

Achtergrond 200 x bekeken 6 reacties

Duitse varkensprijs 6 cent lager

De Duitse varkensprijzen dalen volgende week met 6 cent naar € 1,74 per kilo Als Vion-Nederland deze prijsdaling komende maandag volgt komt zijn varkensprijs uit op € 1,63 per kilo. Die prijs ligt dan 29 cent per kilo boven het niveau van vorig jaar in dezelfde periode. De afzet van het varkensvlees loopt slecht. Varkensnekken brengen 15 cent per kilo minder op. De opbrengst van schouders daalt met 5 cent per kilo. Het aanbod van vleesvarkens is normaal voor deze tijd van het jaar.

prognose

dalend

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ongelovige

  Ik dacht dat de vleesvarkensprijzen naar de 2 euro zouden stijgen,maar helaas de top is weer voorbij.Weer een vette worst voor gehouden en er komt weeeeeeeeeeeeeeeeer niets van uit,en zo gaat dit al een aantal jaren.Men is wel heel bang dat de boer er iets aan verdiend.

 • no-profile-image

  van een Belgische landbouwer

  groot gelijk Thomas, het is iedere keer hetzelfde liedje; en ons dan altijd maar valse hoop geven, wij boeren zijn juist goed voor de bevolking goedkoop voedsel te geven;het is toch ook geen probleem voor een procent van de bevolking,namelijk de boeren op te offeren voor de 99 procent van de bevolking goedkoop voedsel te geven.

 • no-profile-image

  Artak

  Ik ben op zoek naar een apparaat waarmee je de varkensdarmen kan schoon spoellen, heeft iemnad enige idee waar ik dat kan kopen?? Alvast bedankt,
  Vreindelijke groeten,

 • no-profile-image

  Artak

  Ik ben op zoek naar een apparaat waarmee je de varkensdarmen kan schoon spoellen, heeft iemnad enige idee waar ik dat kan kopen?? Alvast bedankt,
  Vreindelijke groeten

 • no-profile-image

  gordon

  hallo artak
  patty brard heeft die volgens mij nog eentje liggen

 • no-profile-image

  Artak

  Bedankt voor uw reactie maar wie is Patty brard?? Ik zoek eigenlijk een maschine die de varkensdarmen gelijk na het slachten schoon kan spoelen. Ik wil zo,n kopen! Als u mij hiermee kan helpen, graag. Alvast bedankt Artak

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.