Varkenshouderij

Achtergrond 215 x bekeken

Cursus verdoofde castratie van biggen

Deelnemers aan de cursus verdoofde castratie van biggen bekijken verdovingsapparaten.

Deelnemers aan de cursus verdoofde castratie van biggen bekijken verdovingsapparaten. Foto John Claessens

LTO Noord wil betere afspraken over het schoonmaken van wegen na oogstwerkzaamheden. Foto Hero Dijkema

Jos Vermil van Greenco CV, een van de initiatiefnemers van Tomato World in Honselersdijk, bekijkt de tomaten in de kas. In totaal zijn er op het 1.500 vierkante meter grote terrein vijftig soorten tomaten te vinden. Naast een grote kas is er een informatiecentrum. Het concept Tomato World is het resultaat van de samenwerking tussen Greenco CV en veertig tuinbouwbedrijven. Met de kassen en het informatiecentrum hopen de organisatoren meer aandacht te krijgen voor de glastuinbouw. Tomato World werd afgelopen vrijdag geopend door minister Verburg. Foto ANP

Voor bloembollentelers is stro essentieel om de bollen te beschermen tegen vorst. Foto ANP

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.