Varkenshouderij

Achtergrond

Investeren in kennis

Bij investeren denkt je al snel aan locaties, stallen en varkensrechten. Investeren in kennis is minstens zo belangrijk. Dus terug naar de schoolbanken? Nee, netwerken!

Met een 50-tal cursussen binnen één programma hopen we hier een steentje aan bij te dragen. In een ontspannen sfeer ontvangen we hierbij 20 tot 40 belangstellenden per avond. Tot vorig jaar alleen in de Varkens-Showroom, maar dit jaar ook op Praktijkcentrum Sterksel. Van acht tot tien wordt er een presentatie gegeven door de inleider, met daarbij volop ruimte voor discussie. Inleidingen worden verzorgd door het bedrijfsleven, belangenbehartiging, onderzoek, maar ook innovatieve collega varkenshouders.

Het gedeelte na tienen is niet minder belangrijk. Onder het genot van een biertje of wat anders wordt er volop genetwerkt. Bezoekers wisselen kennis en ervaringen met elkaar uit. Soms wordt er een individuele vervolgafspraak gemaakt met het gastbedrijf. Het programma is ongekleurd, zo zitten de 5 grootste voerleveranciers er allen in als gastbedrijf. Dit maakt het laagdrempelig.

Mensen hoeven vanuit het zuiden nu niet zo ver meer te rijden, maar vinden in Sterksel een gelijke ontmoetingsplek. Voor slechts eenmalig 50 euro is een onbeperkt aantal avonden te bezoeken. Alle informatie is te vinden op onze website: www.hogenkamp-fokvarkens.nl .

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.