Varkenshouderij

Achtergrond 1 reactie

Mooie vrouwen!

De zomer en mooie vrouwen... Daar krijg je het als varkenshouder nog warmer van!

Ik ben varkenshouder en erg trots op mijn beroep. Ondanks dat enkele groeperingen vinden dat ik tot de zware criminelen behoor, vind ik dat ik tot een unieke én zeer nuttige groep van mensen behoor. Wij varkenshouders dragen er toe bij dat er zo veel mooie vrouwen zijn! Ik wil niet overdrijven, maar eigenlijk zouden we op Koninginnedag 2009 een lintje moeten krijgen, uitgereikt door prinses Maxima. Ook een aantrekkelijke vrouw.

Zonnesteek

U zult vast denken dat de hitte mijn hersens heeft aangetast. Immers, een zonnesteek is zo opgelopen hier in het warme Hongarije. Nee, het gaat goed met me en ik schrijf dit stukje onder het genot van een kop koffie en een loeiende airco.

Varken aan de basis

Mooie vrouwen en de varkenshouderij zijn tot elkander ‘veroordeeld’. Jazeker! In een eerdere weblog heb ik al beschreven dat het varken het achtste wereldwonder is. Wereldwijd ruimt het varken een enorme afvalberg op. Maar dat is niet alles! Het varken staat zelfs aan de basis van make-up en biodiesel. Jazeker! Zo wordt onder meer Vion schatrijk aan de varkenshouders die gedwongen worden varkens onder de kostprijs te leveren. De varkens worden eventjes geslacht en het vlees wordt voor een vriendenprijsje aan de supermarkten geschonken.

Cosmetica-industrie

Het echte geld wordt verdiend met de bijproducten: varkensvet en varkensbotten. Gelatine wordt duur afgezet in de cosmetica-industrie. Antirimpelzalfjes, ooglidlifters, anti-borstverzakkers, en weet ik al wat meer voor cremes. En sinds kort gaat varkensvet richting de biodiesel. Het varken is echt het achtste wereldwonder! In feite is het zo: hoe meer varkensvlees u eet, hoe meer varkens er komen, hoe goedkoper de gelatine, hoe goedkoper alle verzorgingscremes worden en hoe meer mooie vrouwen er komen. Dat is logica. Dit is gekheid natuurlijk. Maar het ‘vieze’ varken is dus een uitermate efficiënt en nuttig landbouwhuisdier.

En zie daar, een blonde spetter goed verzorgd met antirimpelzalfjes en rijdend in een nieuwe sport-cabriolet..... op biodiesel. Als ik zo’n stuk zie, denk ik direct aan de varkentjes in onze stal.

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    edward bakker

    Das glauben wir nicht
    of je hebt een te donkere zonnebril

Of registreer je om te kunnen reageren.