Varkenshouderij

Achtergrond 9 reacties

Sterkte voor Stef!

Deze weblog heb ik speciaal geschreven om een vaste lezer van mijn blogs een hart onder de riem te steken. Voor Stef!

Mijn weblogs voor Boerderij worden door velen gelezen. In 2007 behaalden pennenvruchten van mij de posities 1 en 2 in de ranglijst van meest gelezen blogs. Het doet me goed dat velen m’n blogs lezen. Ik probeer daarin zoveel mogelijk nuttige informatie te combineren met wat humor. Echter, deze weblog is anders.

Ernstig ziek

Vorige week reed ik in mijn auto naar een varkensbedrijf, en kreeg ik een schokkend telefoontje: Stef Hubers is ernstig ziek. Een acute vorm van leukemie had deze jonge, sterke, vrolijke en ondernemende vent getroffen. Mijn reactie was er een van verbazing en ongeloof. Stef ernstig ziek? We hadden elkaar kort geleden nog gesproken op een open dag. Het was weer leuk, zoals altijd als we elkaar troffen of telefonisch spraken. Hoe kan dit in vredesnaam? Enkele vloeken volgden.

Positieve instelling

Stef woont en werkt in Hongarije, en heeft daar samen met vrouw en kids een varkensbedrijf en enkele nevenactiviteiten opgezet. Met hard werken en gruwelijk veel doorzettingsvermogen. Ook helpt hij Nederlandse ondernemers die interesse tonen in Hongarije. Met al zijn energie en positieve instelling timmerde hij aan de weg. En nu is Stef met grote spoed naar een Nederlands ziekenhuis overgebracht en moet daar enkele zware behandelingen ondergaan. Ik kan het nog steeds niet bevatten. Gezondheid is een groot goed, dat blijkt maar weer eens.

Tegenslag overwinnen

Stef, je mag de moed niet opgeven. Met jouw enorme doorzettingsvermogen moet je nu gaan voor de grootste uitdaging! Tot nu toe ben je alle uitdagingen met veel positieve kracht aangegaan. Met hulp van doktoren, familie, vrienden en jouw grote kracht en positieve instelling ga je deze tegenslag overwinnen. Dat gaat je lukken, man. Stef, go for it!!

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  kees de kort

  ongelooflijk!! Stef : alle sterkte gewenst.

 • no-profile-image

  Rick Hubers

  Beste Ronald,

  Bedankt voor je mooie woorden over mijn broer Stef!
  Hij is inderdaad altijd positief over de dingen die hij doet en nog wil doen. Hij heeft nog vele uitdagingen voor de boeg. Daarom gaat ook deze zware uitdaging met volle overtuiging aan en hij is sterk genoeg om dit met succes te doorstaan!
  Bedankt voor je steun!

 • no-profile-image

  H. van der Vegt

  Oef wat een aangrijpend verhaal,met kippevel op de armen heb ik je weblog gelezen,Ronald
  Ook wij willen Stef alle sterkte, kracht en moed toewensen om weer beter teworden, we leven met jou en je familie mee.

 • no-profile-image

  W Verdonschot

  Een goede beschrijving van Stef zo is hij nu eenmaal,en nooit te beroerd om je te helpen als je hulp nodig hebt.
  Heel veel sterkte Stef, Hanny en de kids
  tot ziens.

 • no-profile-image

  Mark de Bruijn

  Stef, heel veel sterkte toegewenst.

 • no-profile-image

  Arthur Zegveld

  Beste Stef,

  Ik ben altijd onder de indruk geweest met welk gemak jij moeilijke beslissingen en uitdaging oppakte. Nu heeft de uitdaging jouw gepakt! Ik hoop dat je deze strijd met het zelfde doorzettingsvermogen aangaat. Dan moet winst op je pad liggen. Ik wens jouw en je familie veel sterkte in deze zware strijd.

  Sterkte. Arthur Zegveld

 • no-profile-image

  Fam. Strijbosch

  Wij kennen Stef al vanaf de tijd dat hij nog een baby was. We hebben vaak veel plezier met hem beleefd.
  Inderdaad is Stef altijd een enorme doorzetter geweest in alles wat hij ondernam. Ook nu zal hij alles op alles zetten om dit te overwinnen.
  Wij wensen hem, Hanny Jana en Daan
  zijn ouders, broer en zus heel veel sterkte toe.
  Noud en Tonny Strijbosch Deurne

 • no-profile-image

  willie berkers

  Stef,probeer te vergeten wat je doet lijden.maar denk aan allen die vreugde bereiden.Hopelijk geeft het je kracht om te strijden.Heel veel sterkte .

 • no-profile-image

  Saskia Strijbosch en Martijn Kuijpers

  Ongelofelijk dat Stef dit moet treffen. Maar put kracht uit de medische wetenschap en het feit dat we allemaal met jou meeleven en meeduimen. Kop op!

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.