Varkenshouderij

Achtergrond 182 x bekeken 2 reacties

Varkenssector gelooft nog in Sinterklaas

Het aantal varkenshouders en -handelaren dat vanavond naar de Vleutense varkensbeurs in Montfoort gaat, zal aanzienlijk kleiner zijn dan vorige week vrijdagavond. De oorzaak hiervoor is de viering van Sinterklaasavond. Het bestuur van de Vleutense varkensbeurs heeft er vorige week vrijdag niet bij stilgestaan dat het vanavond Sinterklaas is. Als de bestuursleden daar wel rekenining mee hadden gehouden, zou de varkensbeurs naar 16.00 uur vanmiddag zijn verplaatst. Dat is dus niet gebeurd, waardoor de beurs op het normale tijdstip om 21.00 uur vanavond plaatsheeft. Varkenshouders en -handelaren met jonge (klein) kinderen zullen dat feest ongetwijfeld vieren en komen daardoor niet naar de varkensbeurs.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    anneke

    SINTERKLAAS IS NIET HEILIG HOOR.

  • no-profile-image

    Ryan Molendijk

    Als de Sint dan maar naar Montfoort gaat vind ik alles best.

Of registreer je om te kunnen reageren.