Varkenshouderij

Achtergrond 164 x bekeken 3 reacties

Varkensprijs fors omlaag

De varkensprijs gaat volgende week fors omlaag. Of de Nederlandse en Duitse slachterijen de prijsverlaging van Vion Duitsland met acht cent per kilo zullen volgen, is nog niet bekend. Vion Duitsland wil de varkensprijs voor de komende drie weken vastzetten op € 1,45 per kilo geslacht-gewicht. Het aanbod van vleesvarkens is ruim voldoende voor de afzetmogelijkheden van varkensvlees. Bovendien hebben de dieren behoorlijke gewichten. De prijsdaling van het varkensvlees komt in ieder geval niet uit op acht cent per kilo.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  goedkope prietpraat

  Wel erg goedkoop vd firma vd Broek uit Lierop om te reageren op de verlaging vd Vion prijs in duitsland. Moeten wij nu denken dat hun het beste voor hebben met de varkensboeren. Als ze de kans hebben dan word je door hun ook nog een keer bij de bok gedaan.

 • no-profile-image

  duitserke uit brabant

  ik noem dat gewoon jatten en zakken vullen misbruik van een machtspositie maken

 • no-profile-image

  uhm

  er wordt nu terecht veel geklaagd over die prijs . maar waarom zet VION hier geen duidelijke onderbouwde reden op deze site??? daar wij als leveranciers mee uit de voeten kunnen en het misschien kunnen begrijpen van het hoe en waarom , lijkt me een kleine moeite voor de VION dat even te doen , scheelt een hoop gestress aan de keukentafel ,
  hopelijk reactie VION dus

Of registreer je om te kunnen reageren.