Varkenshouderij

Achtergrond

Tillmann wordt nieuwe topman Vion

Uwe Tillmann, hoofddirecteur Vion Fresh Meat wordt per 31 december 2009 de nieuwe topman van het Vion concern.

Dat heeft Vion bekend gemaakt.

De huidige topman Daan van Doorn vertrekt per 31 december 2009. Ook zijn rechterhand Ton Lammers (de financiële topman en vice-voorzitter van de Raad van Bestuur) vertrekt op het zelfde tijdstip. Met het oog op zijn nieuwe topfunctie, wordt Tillmann met onmiddellijke ingang benoemd tot vice-voorzitter van de Raad van Bestuur van Vion, naast Ton Lammers.

Ook Geert Janssen, lid van de Raad van Bestuur vertrekt. Hij vertrekt per 31 december van dit jaar na een lange carrière van bijna 50 jaar in de internationale vleessector. Janssen blijft op projectbasis als adviseur aan Vion verbonden.

Dirk Kloosterboer, hoofddirecteur Vion Ingredients wordt met ingang van 31 december 2009 vice-voorzitter van de Raad van Bestuur. De verantwoordelijkheden van de overige leden van de Raad van Bestuur, Ton Christiaanse (Vion UK), en Peter Beckers (Strategie en M&A) blijven ongewijzigd.

Met het vertrek van Ton Lammers komt de functie van CFO, (financieel directeur) binnen vion vacant. Vion hoopt medio 2009 een nieuwe financiële topman te kunnen benoemen.

Of registreer je om te kunnen reageren.