Varkenshouderij

Achtergrond 179 x bekeken 5 reacties

Wild zwijn verwoest woning

Een in paniek geraakt everzwijn heeft gisteren in het Duitse Langgöns vlakbij Giessen een woning verwoest en de bewoonster aangevallen.

Het wilde zwijn was kennelijk voor een drijfjacht naar het huis gevlucht. Het sprong door een glazen deur, waarbij het gewond raakte. Het verwarde beest vernielde meubels en viel de 36-jarige vrouw aan die een shock heeft opgelopen.

Agenten hebben het razende zwijn doodgeschoten, aldus de politie van de deelstaat Hessen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Elisabeth

  Afschot is het belangrijkste om wild uit te dunnen. natuurlijke vijanden zijn niet meer aanwezig.Waarom staan er overal hekken en wildrooster, de herten en zwijnen kunnen nergens anders heen, als de populatie nog verder groeit , dan zijn wij als boeren wel de pineut denk aan allerlei dierziektes zoals varkenspest en m.k.z. Gelieve je naam te plaatsen!!!!

 • no-profile-image

  mitie

  moet in nederland ook eens gebeuren;dan worden ze in de kamer eens wakker met alle overtollige zwijnen en herten gansen zwanen etc;;met hun fauna wan beleid;;

 • no-profile-image

  Hijgend Hert

  Was het niet het hoofd van de lustmoordenaarsvereniging,
  ene Lul ofs, die jullie boerkes hier wijs probeerde te maken dat het bij een drijfjacht zo is, dat de varkentjes rustig en geleidelijk aan naar een afschotplek gedreven worden?
  Wat een stel boeven!
  Jagers zijn het uitschot van de maatschappij.
  Bah...Bah... en nog eens Bah!

 • no-profile-image

  geen jager

  Straks ook zo op de Veluwe!?

 • no-profile-image

  gert

  paniekaanval,nu maar naar ikea

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.