Varkenshouderij

Achtergrond 629 x bekeken

Rabarberteler wint publieksprijs

Maatschap Peeters-Bonten uit Venray-Heide won gisteren de publieksprijs bij de verkiezing van de ondernemer van het jaar in de regio Venray/Meerlo-Wanssum.

De vakjury riep verpakkingsfirma Nelipak tot winnaar uit. Rabarberteler Martin Peeters ontwikkelde zijn bedrijf van een gemengd bedrijf met varkens en rundvee tot een gespecialiseerd tuinbouwbedrijf met rabarber en asperges. Bovendien is hij zeer actief in de promotie en afzet van rabarber.

Voor de ruim 650 aanwezige ondernemers in de Venrayse schouwburg voldoende reden om de publieksprijs te winnen. Zorgboerderij De Haam uit Veulen werd daarbij nipt verslagen. De winnaars kregen een beeld van kunstenaar Piet Hermans als blijvend aandenken.

Verpakkingsfirma Nelipak werd door de vakjury uitgeroepen als onderneming van het jaar. "De firma is een prachtig bedrijf, geleid door een bijzondere ondernemer die het bedrijf tot in de haarvaten kent en die de plannen voor de toekomst koppelt aan een duidelijke visie over de mondiale ontwikkelingen", aldus het juryrapport.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.