Varkenshouderij

Achtergrond 3 reacties

Symposium over 'varkensflats'

Samenwerkingsverband Boerenerfgoed organiseert op 16 oktober in het Limburgs Museum in Venlo een symposium over 'varkensflats'.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ricardo

  direct verbieden dat symposium,antireclame voor onze dierbare sector.

 • no-profile-image

  Jan

  Raar, nog geen half uur geleden stonden hier 4 reacties op dit bericht.
  Waar zijn deze?

 • no-profile-image

  Organisator

  Dorien heeft duidelijk het originele persbericht gelezen! Het verbaast mij overigens dat een toonaangevend medium als het AGD de beschrijving van de aanleiding voor het symposium neemt als het centrale thema en een woordvoerder opvoert die men niet heeft gesproken. Als men dat wel had gedaan was de nadruk niet op de varkensflats gelegd, maar op de ontwikkelingen op het Limburgse platteland, in al zijn facetten. Voor iedereen die wil weten wat we zijn en wat we doen: kijk eens op de website van boerenerfgoed, het originele persbericht staat onder nieuws. Wij willen vastleggen wat er nu op het platteland en in de agrarische sector gebeurt, en samen met de partijen die betrokken zijn bij de reconstructie de geschiedenis van de toekomst schrijven. We nodigen iederen van harte uit om daaraan bij te dragen!

Of registreer je om te kunnen reageren.