Varkenshouderij

Achtergrond 3 reacties

'Partij voor de Dieren mist visie'

Het ontbreekt de Partij voor de Dieren aan een brede visie op de rol van het dier in onze samenleving.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Gerrit

  One-issuepartijen hebben meestal een kleine overlevingskans. Zo ging het met de ouderenpartijen en in mindere mate met de LPF al gaat de laatste vergelijking niet helemaal op.
  Wat de partij v de dieren doet is gewoon overal wat dieren en landbouw betreft tegenaan schoppen. Mensen dat is toch logisch, daarvoor zijn ze gekozen door een grote groep "Nederlanders" die een beetje de weg kwijt zijn.
  Ten tijde van de verkiezingen laten veel mensen zich leiden door datgene wat lijsttrekkers in praatprogramma's beloven. En zo verschuift de ene keer de volkvertegenwoordiging van rechts naar links en dan weer andersom.
  Ook de Partij v de dieren zal op niet al te lange termijn van het toneel verdwijnen.

 • no-profile-image

  jack tummers

  Elke nieuwe partij heeft zo zijn kinderziektes. Als er een discussie kan komen binnen en buiten de partij met dit soort opinies is dat alleen maar goed. Daar kan een partij alleen maar van leren en groeien. Voorwaarde is natuurlijk wel dat men daarvoor open staat, maar dat denk ik wel. En misschien is er 'grondwettelijk' nog niet zoveel bereikt, er wordt al vele malen meer over dierenwelzijn gepraat en ook besloten dan al die tijd daarvoor, en dat is in die korte tijd toch al een verdienste. Laten we niet vergeten dat de partij pas sinds een dik half jaar in de tweede kamer zit.

 • no-profile-image

  pastoorke

  Now gait uut Ambt dat is te hoopen mien kereltie.
  Dat zou immers betekenen dat zij overbodig is geworden en dat is uiteraard een goede zaak .
  Zolang er mensen zijn, zullen er dierenmishandelaars zijn.
  Zolang zal er recht van bestaan zijn voor de partij in kwestie.
  Pastoorke stemt op de P.V.V.
  De p.v.d Dieren haalt zetels weg bij groen niks en dat op zich is al een goede zaak!

Of registreer je om te kunnen reageren.