Varkenshouderij

Achtergrond 425 x bekeken 2 reacties

Hongaarse schoonheden

Hongarije is een prima land om varkens te houden. Er is meer in de wereld te koop dan het mesten van varkens, daarom gaan we soms een weekend naar Budapest. Wat je daar ziet grenst af en toe aan het ongelooflijke...

Budapest, een wereldstad met 2 miljoen inwoners. Budapest is niet gelijk aan Hongarije. Budapest is een wereld van uitersten. Rijk, superrijk, allerrijkst en arm leven en wonen er naast elkaar. Zwervers, zwaar gehandicapten schooieren rondom de parkeerplaatsen om 100 forint. Veelal voor een brood of een halve liter bier.

Op diezelfde parkeerplaats staat de nieuwste Audi R8 geparkeerd bij het grootste shoppingcentrum van Centraal Europa. Schrijnender kan het haast niet. De nieuwste Mercedessen, BMW’s, Hummers, Ferrari’s, het staat er allemaal. Zeker het vorige weekend met de Formule 1-race van Budapest op het programma.

De modernste kledingzaken, toprestaurants, hippe disco’s en schitterende vrouwen die van top tot teen super zijn verzorgd. Niks géén emancipatie in de vorm van een kort mannenkapsel en een simpele jeans en slobbertrui. Nee, mooie, goedverzorgde vrouwen.

Hahaha, een aanrader voor elke agrariër in Nederland: organiseer een studiereis naar Hongarije. Die is volgens mijn informatie (bijna) geheel als kosten te declareren. Laat u informeren over de agrarische sector en ga een middag+avond (+nacht) Budapest in. Pak de straat met tig cafeetjes rondom het Octagon (de beroemdste kruising van 8 wegen in Budapest). Of ga als het slecht weer is naar het shopping centrum Westend, en geniet enkele uren van uw drankjes en hapjes. Zorg dat uw bril gepoetst is...

Een bezoekje aan de sex- en privéclubs raad ik u ten stelligste af. U wordt er in ieder geval figuurlijk uitgekleed (of u letterlijk uitgekleed wordt houden we maar even in het midden). Een biertje doet €70 tot €80, als u niet oppast.

Wekelijks verschijnen er kerels bij de Ambassade om een nieuw paspoort te vragen, omdat ze al hun documenten als borg hebben moeten afgeven aan die klerenkasten die als portier werken. Vanaf nu zijn de Nederlandse vrouwen gewaarschuwd als hun man onverhoopt met een nieuw paspoort thuiskomt.... Sorry heren.

« vorige | volgende »

Foto

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Gilbert Bastiaanssen

  Hoi Ronald!
  Hier een berichtje vanuit Canada. Ik las je mooie verslag over Budapest. Ik ben er inmiddels ook al een aantal keren geweest, en hebben jou mooie verhaal aan kunnen horen, iedereeen vond het ook geweldig. Maar gelukkig heb ik mn paspoort nog! Ik wens je veel succes met je business in Hongarije. Wij zullen elkaar in de toekomst nog wel een keer tegenkomen.
  Gegroet,
  Gilbert.

 • no-profile-image

  Jurgen

  He Ronald dat is wel toevallig dat ik dit even voorbij zag komen, maar het is een waarheid als een koe !!
  Genoeg te doen daar en zeker een aanrader voor iedereeen is een keer te kijken.

  Groeten Jurgen

Of registreer je om te kunnen reageren.