Varkenshouderij

Achtergrond 338 x bekeken

Varkenssector op kop houden

Het komende seizoen in de Varkens-Showroom is in volle voorbereiding. Prominenten, zoals de volledige top van ASG/WUR zijn reeds vastgelegd.

Het komende seizoen in de Varkens-Showroom is in volle voorbereiding. Vastgelegd zijn reeds de raad van bestuur en directie van Wageningen UR, Overijssels landbouw-gedeputeerde Piet Jansen en andere prominenten. Het bedrijfsleven krijgt volop de gelegenheid zich te presenteren aan vooruitstrevende varkenshouders. Het doel is om de varkenshouderij in Nederland op kop te houden.

Het bedrijfsleven nodigen we uit om leerzame onderwerpen rondom management te verzorgen. Op het moment dat we een compleet programma voor het hele seizoen hebben, nodigen we de varkenshouders uit. We bieden hen keuzemogelijkheden uit de diverse bijeenkomsten. Verspreiding vindt plaats via post als ook digitaal. De bedoeling is om enkele bijeenkomsten zelfs live op internet uit te zenden.

De rode draad wordt Varkens Management, dit is breed op te vatten. Van lactatie- en dekstal management tot investering- en financieel management. Van in- en verkoop management tot fokkerij- en gezondheidmanagement. Politiek klimaat, onderzoekfaciliteiten en belangenbehartiging worden eveneens opgenomen in het totale programma. Deelnemers ontvangen van alle bijeenkomsten een naslagwerk.

Wanneer we de deelnemerslijsten van afgelopen jaren er op naslaan, zien we binnen deze groep momenteel de gezondste bedrijven. Schaal- en managementvoordelen zijn niet uitsluitend voorbehouden aan grote bedrijven. Het is echter wel noodzakelijk om via dit soort managementtrainingen op de hoogte te blijven van wat er speelt in ons varkenswereldje. Hierbij zijn we onze collega varkenshouders graag van dienst.

« vorige | volgende »

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.