Varkenshouderij

Achtergrond

Wie schrijft, die blijft

Na een jaar columnistschap bij het Agrarisch Dagblad keert Johnny Hogenkamp op het oude nest terug. Hij heeft veel om over te schrijven, want in zijn bedrijf gaat veel veranderen.

Na ruim een jaar weblogs geschreven te hebben voor het Agrarisch Dagblad, nu de switch naar Boerderij. Geen onbekende voor mij na 10 jaar columns in het gedrukte exemplaar. Ik heb er dan ook zin aan en hoop u regelmatig van nieuws te voorzien.

Stof genoeg. In onze Varkens-Showroom komen gedurende het vergaderseizoen wekelijks meerdere groepen. Verschillende thema’s worden hierbij uitgelicht. Voor het komende seizoen zijn er reeds grote plannen. Hiervan blijft u via dit kanaal op de hoogte. De aanstaande bedrijfsontwikkeling van 800 naar 1600 fokzeugen en 3500 opfokzeugen zal ik uitvoerig belichten. Van de vergunningsprocedures, offertes en bouw tot aan de ingebruikname.

Reizen met de EPP, fokkerijzaken, management en personeelsperikelen, alles komt aan de orde. Het is wel hoofdzakelijk vaktechnisch. Ik ga er vanuit dat de lezer op deze plek minder behoefte heeft aan het wel en wee van onze hond en tuin. Kortom met volle inzet er tegenaan. Reacties van lezers zie ik graag tegemoet. Als geboren optimist hoop ik dat het positief kritisch zal zijn. Veel leesplezier gewenst.


« vorige | volgende »

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.