Varkenshouderij

Achtergrond 1 reactie

Balkenende blij met CBL-initiatief biggencastratie

Het initiatief van het Centraal Bureau voor de Levensmiddelenhandel (CBL), om per 2009 geen vlees meer van onverdoofd gecastreerde biggen meer in supermarkten te verkopen, is een goed voorbeeld hoe de markt het dierenwelzijn kan bevorderen.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    de boer

    JP Balkenende is van mening, dat acties van o.a. CBL zaken wel in beweging zetten. Loopt deze man met oogkleppen op, of geeft het een plezierig gevoel om voor de muziek uit te lopen? De sector is zelf nl bezig om alternatieven te onderzoeken, rapport wordt in sept. a.s. verwacht. Wat PvdD en CBL doen, is korte termijn scoren en op het gevoel v.h. publiek werken.

Of registreer je om te kunnen reageren.