header

 

Sprekers

john verhoeven John Verhoeven, WUR
   
jacolina mandersloot

Jacolina Mandersloot - van Donkelaar, Bosch Beton

Jacolina Mandersloot-van Donkelaar is al ruim 10 jaar werkzaam bij Bosch Beton. “Ik ben hier begonnen als verkoopadviseur in de agrarische sector en inmiddels ben ik verder doorgegroeid naar de functie van teamleider voor de agrarische verkoopteams binnen- en buitendienst. Naast veel kennis over beton heeft Bosch Beton al ruim 50 jaar ervaring in de agrarische sector. Samen met mijn collega’s denk ik na over passende en praktische oplossingen voor op het boerenerf en adviseer ik klanten hoe zij het maximale uit hun ruwvoer kunnen halen. Benieuwd wat er nodig voor goede ruwvoerconservering in een sleufsilo? Wij delen graag onze ervaringen met u!” aldus Jacolina. 

   
norbert huveneers

Norbert Huveneers, OCI Agro

Norbert Huveneers is al meer dan 25 jaar actief in de Landbouw. 'Na mijn studie rundveehouderij aan de HAS ben ik als specialist meststoffen; zaaizaad pootgoed en gewasbeschermingsmiddelen aan de slag gegaan bij een coöperatie in Limburg. Na diverse andere functies ben ik 15 jaar geleden begonnen bij de voorloper van OCI Agro: DSM Agro. Na de verkoop in diverse regio’s in binnen- en buitenland te hebben gedaan houd ik me nu bezig met demovelden en agronomische vraagstukken rondom bemesting van diverse gewassen met diverse producten'.

   
thomas van tetering

Thomas van Tetering, DLF

Afkomstig uit een boerenfamilie, afgestudeerd in 2015 aan de HAS Den Bosch. Sinds 2016 werkzaam bij DLF Seeds & Science, verantwoordelijk voor de productportfolio in de Benelux met onder andere voedergrassen, recreatiegrassen, groenbemesters en voerderbieten. Als Product Manager ben ik de schakel tussen de veredeling, product ontwikkeling en de markt. Ik ondersteun onze buitendienst en klanten met technische informatie over onze producten en innovaties. Daarnaast begeleidt ik verschillende rassenproeven en onderzoeken in de Benelux. Tenslotte ben onderdeel van het Marketing en Communicatie team en verantwoordelijk voor de marketingcampagnes in Nederland & België.

 


quote wijnand


Partners:

bosch betonDLFecosylociwingsprayer