Rundveehouderij

Partner

Het beste vanggewas na maïs? Snelle Lente Rogge!

De unieke combinatie van vanggewas en eiwitproducent; kijk naar de voordelen van Snelle Lente Rogge voor jouw bedrijf in de video.

Snelle Lente Rogge is als hybride rogge een innovatieve ontwikkeling van KWS. Met Snelle Lente Rogge wordt als vanggewas voldaan aan de eis om te voldoen aan de nitraatrichtlijn door de uitspoeling van reststikstof op maïspercelen te verminderen en tegelijkertijd levert de oogst vroegtijdig in het voorjaar veel drogestof en eiwit op.

Foto: KWS
Foto: KWS

Zelfvoorzienend in eiwit

Het voorziet daarmee perfect in de behoefte van veehouders om meer zelfvoorzienend te zijn in eiwit. Daarmee ben je minder afhankelijk van externe eiwitbronnen. De enige echte Snelle Lente Rogge is bij zaai duidelijk herkenbaar, omdat het in de kenmerkende oranje KWS-verpakking wordt geleverd.

Bekijk de voordelen van Snelle Lente Rogge voor jouw bedrijf in deze video:

Meer weten over Snelle Lente Rogge?

Lees meer over de teelt of de levering van Snelle Lente Rogge, of informeer bij een KWS-adviseur bij jou in de buurt.