Rundveehouderij

Nieuws 4 reacties

Bel Leerdammer houdt melkprijs juni stabiel

Kaasmaker Bel Leerdammer houdt de melkprijs over de maand juni stabiel.

De kale melkprijs komt evenals de voorgaande maand uit op € 33,95 per 100 kilo. Dit is de prijs bij een jaarleverantie van 1 miljoen kilo, exclusief btw en na aftrek van 5 cent per 100 kilo bijdrage voor ZuivelNL. De maximale melkprijs blijft staan op € 36,55 per 100 kilo (€ 2,60 aan toeslagen voor weidegang en duurzaamheid). Gemiddeld over het eerste halfjaar van 2019 betaalt Bel Leerdammer een kale melkprijs van € 34,66 per 100 kilo.

Laatste reacties

 • witrug123

  Die krijgen de komende jaren minder leden omdat ze een deel van de leden afserveren. Zie berichten 20 en 21 juni.

 • gjh

  de recht zaak en leveranciers vereniging beginnen hun vruchten af te werpen bij die zakkenvullers. Er willen wel veel boeren weg bij die oplichters. De arrogantie neemt nog niet echt af bij de leiding.

 • witrug123

  Ik bedoel dat zo n 60 van hun 80 grupstalboeren het bedrijf gaan beeindigen.Vanwege hun nieuwste eisen per 2025.

 • deB.


  Het zijn allemaal oplichters, met 33-34 cent,naar elkaar kijken, en de producent zich kapot laten werken voor net niets!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.