Rundveehouderij

Nieuws 3 reacties

Mei-melkprijs Vreugdenhil gelijk, Hochwald verlaagt

Vreugdenhil Dairy Foods houdt zowel de gangbare- als biologischemelkprijs voor mei gelijk, Hochwald verlaagt de mei-melkprijs met 39 cent per 100 kilo.

Hochwald Foods betaalt daarmee een kale melkprijs exclusief btw van € 33,93 per 100 kilo en een maximum prijs van € 36,23. Bij Vreugdenhil blijft de kale prijs voor gangbare melk staan op € 32,34 per 100 kilo. Het maximum bedraagt € 34,44. De biologischemelkprijs blijft gelijk op € 53,20 per 100 kilo (en € 53,80 inclusief duurzaamheidstoeslag). Deze prijzen gelden bij een jaarleverantie van 1,1 miljoen kilo en na aftrek van 5 cent per 100 kilo voor ZuivelNL. De gemiddelde (kale) melkprijs over mei bedraagt € 33,59 per 100 kilo.

Laatste reacties

 • Bolder01

  Wie het weet mag het zeggen. De melk prijzen liggen naar mijn ge
  Voel toch wel kort bij elkaar, in 2014 in elke vergadering vroeg f.c. kom maar op met die melk. DE CHINEZEN VRAGEN OM nederlandse melk. JA.JA ze kwamen zelfs hier om het te gappen f.c. heeft de boeren toch op het verkeerde been gezet. Laat de n.v.w.a. het maar is oderzoeken.. zit hier geen kartel achter???🤔

 • koestal

  Steeds meer boeren schakelen over naar biologisch- of vlogmelk ,om toch maar wat extra te beuren.

 • farmerbn

  39 cent voor de melk in mei excl btw van kleine franse coop.

Of registreer je om te kunnen reageren.