Rundveehouderij

Nieuws 4 reacties

Ledenraad RFC akkoord met herbenoemingen

De ledenraad van FrieslandCampina heeft dinsdag 12 juni ingestemd met de herbenoeming van de bestuursleden Frans Keurentjes, Angelique Huijben-Pijnenburg en Sandra Addink-Berendsen.

Dit heeft de coöperatie bekendgemaakt. Keurentjes, Huijben-Pijnenburg en Addink-Berendsen zien hun zien hun zittingstermijn verlengd met 4 jaar tot en met 2022. De herbenoeming geldt ook voor hun functie als lid van de raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina nv.

Bestuursleden

Frans Keurentjes is sinds 20 december 2016 voorzitter van het bestuur van de coöperatie en van de raad van commissarissen van de onderneming. Sinds 2006 is hij lid van FrieslandCampina (en rechtsvoorgangers). Angelique Huijben-Pijnenburg maakt sinds 2010 deel uit van het bestuur van de coöperatie en de raad van commissarissen van de onderneming. Sandra Addink-Berendsen is sinds 2014 coöperatiebestuurder en lid van de raad van commissarissen van de onderneming.

Laatste reacties

 • koestal

  alles gaat gewoon door, had niet anders verwacht

 • wmeulemanjr1

  Zijn wij nu blij??

 • Firma Vellenga

  Ik vond het al erg stil met reacties..... Had toch zelf het idee dat de leden liever andere bestuursleden aan het roer zagen. Nu, de ledenraad heeft gesproken. Hier moeten jullie het mee doen. Hoop dat het een goede keus is en dat de andere leden zich er in berusten kunnen.... Als ik zelf nog bij FC zat zou het toch wel kriebelen met deze besluiten....

 • koestal

  Als ze maar zorgen voor een goede melkprijs en niet voor veel regeltjes !

Of registreer je om te kunnen reageren.