Rundveehouderij

Nieuws 1 reactie

Hartendorf nieuwe voorzitter LTO-vleesveehouderij

Wouter Hartendorf (36), vleesveehouder in Santpoort-Zuid, is donderdag 12 oktober benoemd tot de nieuwe voorzitter van LTO-vakgroep Vleesveehouderij. Hij volgt Jos Bolk op.

Hartendorf houdt 45 Marchigiana’s en verkoopt vlees aan huis. Bestuurlijk is de veehouder al langer regionaal actief binnen LTO.

Wouter Hartendorf is benoemd tot voorzitter van de LTO-vakgroep Vleesveehouderij.
Wouter Hartendorf is benoemd tot voorzitter van de LTO-vakgroep Vleesveehouderij.

Belangrijkste taak die Hartendorf zichzelf toeschrijft, is het weer op de kaart zetten van de vleesveehouderij binnen LTO en daarbuiten. “De vleesveehouderij heeft de laatste jaren geschitterd in afwezigheid, met alle gevolgen van dien. Dat moet veranderen.” De stap van regionaal bestuurder naar vakgroepvoorzitter was uiteindelijk snel gemaakt. “Onze sector kampt nu met problemen die onstaan zijn uit de hele fosfaatdiscussie. Er hadden dingen voorkomen kunnen worden. Ik was als LTO-Noordbestuurder best kritisch, daarom heb ik ook de stap naar het voorzitterschap gemaakt”, licht hij toe.

Meer samenwerken met LTO-melkveehouderij

Hartendorf wil meer samenwerken met zijn melkveehouderij-collega. Zijn functies als ledenraadslid en provinciaal themahouder binnen LTO-Noord legt hij neer. Wel blijft Hartendorf afdelingsvoorzitter.

Eén reactie

  • HJ O R

    Mooie baan bij een zinkende club.

Of registreer je om te kunnen reageren.