Rundveehouderij

Nieuws 2637 x bekeken

Fullwood en CRV koppelen managementprogramma's

VeeManager van CRV kan vanaf nu gegevens uitwisselen met de software Crystal van de melksystemen van Fullwood.

Het online managementsysteem VeeManager van CRV kan vanaf heden gegevens uitwisselen met het programma Crystal, waarmee de melksystemen van Fullwood zijn uitgerust. Hierdoor kost het registreren van gegevens minder tijd en krijgen veehouders een totaalpakket aan waardevolle managementinformatie. De koppeling maakt dat veehouders praktijkgegevens maar één keer hoeven te registreren in een van beide pakketten. De daaruit voortvloeiende managementinformatie is gemakkelijk op te vragen.

Meer betrouwbare meting melkvet en -eiwit

Een betrouwbaardere meting van vet- en eiwit in de melk is een bijkomend voordeel van de nieuwe koppeling tussen Crystal en VeeManager. De gehaltebepaling van de CrystaLab-sensor van de Merlin-melkrobot is automatisch te kalibreren door deze te linken aan de ruwe vet- en eiwitgehalten uit de melkproductieregistratie MPR.

Of registreer je om te kunnen reageren.