Rundveehouderij

Nieuws 4 reacties

KI Samen gaat stieren presenteren

Grashoek – Nu de NRM een jaar verplaatst wordt naar 2017, laat KI Samen de veehouders in elk geval niet met een lege agenda zitten.

Op 24 en 25 juni 2016 kunnen veehouders namelijk afreizen naar het Limburgse Grashoek waar KI Samen zijn deuren zal openen. Daarbij zullen stiermoeders, stieren en dochters te zien zijn en ook is er op verschillende momenten een presentatie van zowel jonge stieren als fokstieren. Zo kan iedereen met eigen ogen zien welke eigenschappen een op een terug te zien zijn bij de dochters. Dat (jonge) fokstieren aan het publiek getoond worden, is een unicum.

Laatste reacties

 • tinus888

  leuk gebaar,kon wel eens meer publiek trekken als de nrm

 • BLENKE

  de KI die het simpel houdt

 • safflower

  VERKEERS BERICHT VAN 24 EN 25 jUNI 2016. ALLE WEGEN RICHTING KI SAMEN TE GRASHOEK VAN AF 10:00 MORGENS TOT 17:00 ONMEETBARE TOTALE LENGTE FILE

  BAS IK ZOU MAAR RUIM VAN TEVOREN CONTACT OP NEMEN MET DE VERKEERS POLITIE. EN ZOU VOOR DEZE VERKEERS REGELAARS MAAR EEN BWB AAN HET SPIT HANGEN.

  DAT ZAL EEN PRIMEUR WORDEN ZO ALS LANG NIET GEWEEST IS IN DE VEEHOUDERIJ.

 • yupo


  kan het gros van de boeren die nog geen klant zijn zien dat de praktijk bewijst het verder gaat en dat er nog ki s zijn die aan de kant van de veehouder staan en hun weten wat de praktijk zoekt en waar de tekortkomingen liggen ki samen ga zo door

Of registreer je om te kunnen reageren.