Rundveehouderij

Nieuws

Ecclestone drinkt melk met boze boeren

Francorchamps - Formule 1-baas Bernie Ecclestone heeft zaterdag een boerenprotest ingedamd bij de Grand Prix van België. De 84-jarige Brit liet zich verleiden tot een onderonsje met een aantal boze melkveehouders door een glaasje melk met ze te drinken in het fandorp.

Hij voorkwam daarmee dat de boeren, die acties voeren voor een hogere melkprijs, toegangswegen zullen blokkeren naar het circuit van Spa-Francorchamps.

Niet de beroerdste

Een woordvoerder van de politie zei dat de boeren zouden afzien van harde acties als ze met Ecclestone mochten praten. De Brit toonde zich niet de beroerdste. "Ik was er al niet bang voor dat ze wegen zouden blokkeren'', vertelde de commerciële baas van de koningsklasse nadat hij had geproefd van de melk.

Of registreer je om te kunnen reageren.