Rundveehouderij

Nieuws 2 reactieslaatste update:21 aug 2015

Britse supermarkt dreigt met rechter

Londen – De Britse supermarkt Morrisons dreigt boeren die massaal winkels binnen komen om daar alle melk op te kopen met juridische acties. Morrisons zegt dat in een brief die in een aantal van de belaagde winkels is uitgedeeld aan protesterende boeren.

''Recente protesten hebben overlast veroorzaakt voor onze klanten en de gang van zaken in de winkels verstoord. Een klant heeft verwondingen opgelopen nadat hij verwikkeld raakte in de activiteiten van de demonstranten. Wij hebben alle begrip voor de redenen voor de acties maar staan er wel op dat die veilig verlopen. Als onze klanten en collega's in gevaar blijven komen, dan zullen we de nodige stappen ondernemen om hun veiligheid zeker te stellen,'' aldus het winkelbedrijf.

''Als jullie weigeren met de acties te stoppen en verstoring blijven veroorzaken, dan houden we ons het recht voor om naar de rechter te stappen om verdere acties te verbieden'', zegt Morrisons.

Laatste reacties

  • ...............

    Raar volk, die Engelsen. Koop je ze de toko leeg, dreigen ze met juridische stappen.

  • John*

    beetje vervelend als alleen de prijslokker meegenomen wordt en verder niets. dan klopt de formule niet meer.

Of registreer je om te kunnen reageren.