Rundveehouderij

Nieuws 2162 x bekeken 4 reacties

Frans melkbedrijf werkt samen met Chinezen

Toulouse – Het Franse melkbedrijf Candia, onderdeel van de zuivelcooperatie Sodiaal, heeft een samenwerkingsverband gesloten met Zhejiang International Business voor de verkoop van babymelk en houdbare melk (UHT) op de Chinese markt.

De bedrijven richten een gezamenlijke onderneming op met een startkapitaal van €7,2 miljoen waarvan Candia 10 procent zal inbrengen. De activiteiten richten zich in eerste instantie vooral op de regio rond Shanghai. De bestaande Chinese winkels van Candia worden ook in de nieuwe onderneming ondergebracht.

Laatste reacties

 • pieter p

  Het geld van Candia zal wel bij de boeren weggetrokken worden, Candia draait al jaren zeer slecht.

 • pieter p

  Maarja het is makkelijk investeren voor Sodiaal, ze betalen maar 23 cent voor de B prijs of minder.

 • koestal

  Er zijn veel Chinezen

 • pieter p

  Chinezen zullen echt geen cent teveel betalen

Of registreer je om te kunnen reageren.