Rundveehouderij

Nieuws 3255 x bekeken 3 reacties

Bijna 500 schapen gestolen in Zuid-Engeland

Yeovil – In de afgelopen weken zijn in de Zuid-Engelse regio Somerset bijna 500 schapen gestolen. De grootste diefstal vond twee weken geleden plaats in Langport waar 140 ooien en lammeren zijn verdwenen.

Ook in Baltonsborough, Yeovil en East Huntspill ging het steeds om enkele tientallen dieren tegelijk. De politie spreekt van een 'ongewoon hoog niveau' bij dit zogenoemde 'sheep rustling' in de streek en heeft inmiddels een speciaal team op deze vorm van plattelandsmisdaad gezet. De autoriteiten gaan ervan uit dat de schapen veelal in de buurt geslacht worden en het vlees illegaal in de handel terechtkomt.

Laatste reacties

  • agro1


    dit heeft absoluut NIKS met het offerfeest te maken, laat dat duidelijk zijn!!!!

  • flyinghollander

    Agro Hoe weet jij dat dan?

  • agro1


    wordt elk jaar objectief wetenschappelijk vastgesteld. hoogachtend, d. stapel, e.v.a.

Of registreer je om te kunnen reageren.